Afbeelding
Erwin van Veldhuizen

Snel witte rook verwacht op Sportpark Panhuis

Voetbal

VEENENDAAL De komende weken wordt hoogstwaarschijnlijk een krabbel gezet onder het contract die ervoor zorgt dat Jochem Twisker en GVVV langer aan elkaar verbonden zijn. De oefenmeester is sinds dit seizoen nieuw bij de Veenendalers en beiden staan open voor een langere samenwerking. De club en de trainer moeten nog om de tafel zitten, maar alle seinen lijken op groen te staan. 

door Jeroen van der Veer

De 48-jarige hoofdtrainer kwam aan het begin van dit huidige seizoen naar de tweededivisionist en had geen allerbeste start. Zo was er de langslepende Berry Powel-soap, werd het systeem en de opstelling meermaals omgegooid en ook gingen flink wat wedstrijden verloren. Pas in de laatste wedstrijd voor de ‘corona-stop’ behaalde GVVV zijn eerste overwinning en leek de weg omhoog gevonden te zijn.

DUIDELIJKHEID De opmars werd echter abrupt beëindigt en corona gooide roet in het eten. Hierdoor kwam de competitie na zes duels stil te liggen en moet blijken of de afgelopen maanden genoeg zijn geweest om een duidelijk beeld te krijgen over de oefenmeester. Technisch man bij GVVV, Rob de Boer, vindt dat hij genoeg weet. ,,Hij ligt goed in de groep, is duidelijk en heeft een visie. Oké, de seizoensopening was niet goed te noemen, maar Jochem kreeg het aardig op de rit. Beiden moesten wennen hé...Er waren nieuwe spelers, hij was nieuw bij de club; zo iets heeft ook tijd nodig.”
En die tijd lijkt hem te zijn gegund. Want ondanks dat nu de competitie en alle voetbalactiviteiten stilliggen, lijkt GVVV met hem verder te willen. Hardop wil De Boer dat nog niet uitspreken, maar tussen de regels door valt dat wel te horen. ,,Het moet ook van twee kanten komen. We gaan de komende periode met elkaar daarover in gesprek en ik hoop binnen nu en een paar weken duidelijkheid te hebben.”

PROCES De hoofdpersoon in kwestie is duidelijk. Twisker spreekt van een proces waarin hij en de club zitten en deze wil hij maar wat graag afmaken. ,,Maar”, is hij realistisch. ,,In de afgelopen zes wedstrijden hebben we niet veel gepresteerd. Daar ben ik verantwoordelijk voor. Toch zie ik dat we groeien en dat er nog erg veel rek in de groep zit. Daarnaast heb ik het goed naar mijn zin en sta ik zeker open voor een langere samenwerking.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 16 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 22 uur geleden
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28