Afbeelding
Pixabay

Sportservice Veenendaal biedt deze maand vier webinars aan

Overig

VEENENDAAL Sportservice Veenendaal biedt in november vier webinars aan. De eerste is aanstaande woensdag 4 november en gaat over de gezonde sportomgeving. Aanmelden kan nog.

De eerste webinar duurt van 19.30 tot 20.30 uur en wordt gegeven via Teams. Tijdens de bijeenkomst leer je hoe jouw sportvereniging gezond gedrag stimuleert en realiseert. De bijeenkomst bestaat uit de onderwerpen: verantwoord alcoholgebruik; op weg naar een rookvrije club; gezonde keuzes in de kantine.

Na deze eerste online bijeenkomst volgen er nog drie webinars.

Financieel gezond de crisis door - dinsdag 10 november

In dit webinar, onder leiding van gastspreker Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie), wordt besproken hoe je om kunt gaan met de financiële gevolgen van de corona-uitbraak voor jouw vereniging en welke kansen er zijn om het financiële gat te dichten?

Duurzame accommodatie - maandag 16 november

Waar liggen voor de mogelijkheden voor het verduurzamen van de accommodatie? Hoe kun je energie besparen? Of misschien wel zelf opwekken? Er zijn veelmogelijkheden om te verduurzamen met jouw sportaccommodatie; in dit webinar krijg je de handvatten aangereikt. Tijdens de workshop worden de mogelijkheden besproken. 

Jouw club klaar voor de toekomst - maandag 23 november

Hoe kun je continuïteit van jouw club waarborgen en de club sturen naar een gezonde toekomst? Sportservice Veenendaal gaat in dit webinar in op mogelijke knelpunten ambities en kansen voor de club. Centraal daarin staat het DNA van de club, visie op gouden driehoek ‘sportaanbod – accommodatie – kader’ en inspelen op maatschappelijke veranderingen.

Wil je meedoen aan een of meer webinars? Schrijf je dan in op de website van Sportservice Veenendaal.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 12 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 20 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 21 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45