Afbeelding
GVVV

GVVV verlengt overeenkomst met kledingsponsor 100% Voetbal

Voetbal

VEENENDAAL Kledingpartner 100% Voetbal en GVVV hebben het aflopende samenwerkingscontract met zeven jaar verlengd. Hierdoor blijft de toonaangevende voetbalketen ook de komende seizoenen verbonden aan de vereniging.

De nieuwe samenwerkingsovereenkomst is een blijk van vertrouwen die beide partijen na een tienjarig partnerschap in elkaar hebben. Medio 2010 zetten 100% Voetbal en voetbalvereniging GVVV de handtekeningen onder het eerste samenwerkingscontract. Daarmee vond de club een partner voor de levering van alle Hummel wedstrijdkleding en trainingspakken voor alle teams. De sterke relatie resulteerde in een nieuwe samenwerking voor de periode van zeven jaar, waardoor beide partijen tot medio 2027 aan elkaar zijn verbonden.

‘Hofleverancier naar volle tevredenheid’

VOLLE TEVREDENHEID Verantwoordelijk bestuurder Erwin Gerritsen is blij dat de komende jaren gerekend kan worden op een betrouwbare partner. ,,100% Voetbal is al jarenlang naar volle tevredenheid een hofleverancier van de club. Reiné en zijn team denken altijd met ons mee en kunnen snel schakelen door bedrukkingen in eigen beheer te doen.” 

Juist in deze tijd is Gerritsen blij met een lokale ondernemer door te kunnen gaan. ,,Met de nieuwe samenwerking dragen wij in een lastige periode ons maatschappelijke steentje bij.”

VERTROUWEN Eigenaar Reiné van Eldik onderstreept deze woorden. “Het is voor beide partijen een win-winsituatie. Na een zeer prettige tienjarige samenwerking ben ik blij dat wij ook de komende zeven jaar aan GVVV verbonden zijn. Er spreekt veel vertrouwen van de club uit deze nieuwe overeenkomst.”

100% Voetbal en GVVV bouwen de samenwerking de komende periode nog verder uit. Zo wordt er gekeken naar meer seizoensgebonden acties en starten beide partijen online een nieuwe collectie voor supporters van de club.

advertentie
advertentie
ZVC Veenendaal verloor vrijdagavond bij Be'79 en moet vrezen voor degradatie uit de Eredivisie. (Hier op archieffoto tegen ZVV Ede)
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal loopt rood aan in Berkel-Enschot; 'We begonnen niet goed aan de wedstrijd' 2 uur geleden
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 16 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 18 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 21 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' gisteren
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 19 apr, 10:10
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 19 apr, 08:32