Afbeelding
sv Panter

Kleinste voetbalclub van Veenendaal viert in stilte zijn jubileum

Voetbal

VEENENDAAL Het had een knallend feest moeten worden, maar het 75-jarig jubileum van sv Panter wordt nu stilletjes gevierd. De club kan in verband met de coronacrisis niet uitpakken en bedankt daarom zijn leden via de website. 

door Jeroen van der Veer

Vandaag, op 22 oktober, bestaat sv Panter 75 jaar. Eigenlijk zou er een hele feestweek komen, alleen door die evenementen staat een streep. ,,In maart 2020 werden we ineens geconfronteerd met het coronavirus en moesten we ons aan de RIVM-maatregelen houden en alles viel stil… Ons jubileumjaar, dat een mooie festiviteit had moeten worden, liep plotseling anders dan gepland. Wij gingen (en nog steeds) een onzekere, ongelooflijke en bizarre tijd tegemoet.”

,,Deze tijd, waarop het stil en rustig is op ons sportpark, heeft ons ook doen beseffen dat ‘de leden’ onze club zijn. Zij zorgen voor reuring, gezelligheid en sportiviteit. Als dit er dan een tijd niet is, zie je hoe belangrijk verenigingen zijn. Uiteraard wisten wij dit al maar door deze uitzonderlijke situatie is dit nog eens heel veel duidelijker geworden.”

Op de clubsite schrijft de vereniging een dankwoord aan alle leden, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die de ‘kleine club’ groot heeft gemaakt. ,,Mede door jullie allen kunnen wij met gepaste trots zeggen dat onze vereniging deze mooie én verdiende mijlpaal heeft behaald.”

Volgend jaar zal Panter rond deze tijd alsnog de festiviteiten en activiteiten organiseren en stilstaan bij het jubileum.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Drietal verlengt samenwerking: staf van DOVO krijgt vorm 1 uur geleden
Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 3 uur geleden
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 4 uur geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 7 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 7 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 22 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00