* Archieffoto
* Archieffoto Ted Walker

Panter en DEV Doorn scoren er op los

VEENENDAAL In het duel tussen DEV Doorn en sv Panter gebeurde er van alles en uiteindelijk kreeg de wedstrijd een eindstand van 3-3. Daarover was Bertho van Neerbos gedeeltelijk te spreken: ,,Ik ben tevreden over de wilskracht, maar over het spel wat minder.”

door Jeroen van der Veer

Na de 0-1 van Jos van der Wilt in de achtste minuut ging het spel op en neer. DEV Doorn had wel wat meer de bal, maar werd zelden tot nooit gevaarlijk. Toch viel de gelijkmaker in de 51ste minuut en daardoor kwam de thuisploeg nog beter in de wedstrijd.

Toch was daar opnieuw Van der Wilt die van zich liet horen en na 55 minuten op aangeven van Stef van de Haar de 1-2 maakte. ,,Amper vijf minuten later gebeurt iets, wat ik nog niet snap”, aldus de coach. ,,Iedereen ziet dat de spits hands maakt, de grensrechter steekt zijn vlag omhoog en de scheidsrechter negeert alles en iedereen.”

De 3-2, een foutje van de Panter-doelman, kwam een kwartier voor tijd en gelukkig voor Panter had Ron Juffer nog wat energie over. De middenvelder schoot vijf minuten voor tijd laag in de verre hoek de gelijkmaker binnen.

Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 1 uur geleden
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 8 uur geleden
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 10 uur geleden
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 13 uur geleden
NK Para-badminton in sporthal de Vallei
Van Gent Finaleweken: Nederlands Kampioenschap para-badminton komende zaterdag in Veenendaal 17 uur geleden
Koningsspelen in Veenendaal afgelast in verband met slecht weer 17 apr, 15:30
Tal van sporten op Koningsspelen voor scholieren in Veenendaal 17 apr, 14:05