Afbeelding
Jeroen van der Veer

VRC van start met G-jeugdteam

Voetbal

VEENENDAAL VRC is vorige week gestart met een G-jeugdvoetbalteam. Het team is voor spelers met een beperking tussen de 7 en 15 jaar.

,,Sinds de start van het voetbalseizoen 2017-2018 biedt VRC voetbal aan mensen met een beperking. Welke beperking je hebt en in welke mate is niet belangrijk: iedereen is welkom! Inmiddels voetballen en trainen zo’n twintig spelers, tussen de 16 en 52 jaar, elke week op hun eigen niveau. Het plezier en gezelligheid staat voorop. Daarnaast hebben we respect voor elkaar. Een van de wensen was nog de start van een jeugdteam. Dit is nu gelukt”, zegt Bram Bargeman, coördinator G-voetbal bij VRC enthousiast.

Er zijn tot nu toe vier spelers, een vijfde heeft zich reeds aangemeld. Nieuwe spelers zijn welkom, zij kunnen informatie vinden op de website van VRC. Het team traint elke donderdagavond. ,,Komend seizoen zullen we nog niet deelnemen aan de competitie. In de toekomst, wanneer we genoeg spelers hebben, gaat het jeugdteam, net als het seniorenteam, deelnemen aan de competitie van de KNVB”, aldus Bargeman. Naast de trainingen wordt de komende periode ook gekeken of er oefenwedstrijden georganiseerd kunnen worden.

VRC is niet alleen op zoek naar spelers voor het nieuwe team, ook vrijwilligers zijn welkom. Bargeman: ,,Gezien de groei van deze nieuwe afdeling binnen VRC, zijn we dringend op zoek naar mensen die een stukje van hun vrije tijd willen geven aan de organisatie rondom deze mooie groep mensen/spelers. Denk hierbij aan het verzorgen van de PR, regelen van vervoer, organiseren van activiteiten. Je krijgt er ontzettend veel waardering van de spelers voor terug!” Belangstellenden kunnen zich melden via Coordinator-g-voetbal@vv-vrc.nl

Bron: VRC.

advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 10 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 12 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 15 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 19 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 21 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 23 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23