* Archieffoto
* Archieffoto De Merino's

De Merino’s-trainer De Zwaan duidelijk: ‘Aan de bal nog niet goed genoeg’

Voetbal

VEENENDAAL In het duel tegen Nunspeet is De Merino’s tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen. Deze kwam niet tot stand omdat de tegenstander zo goed was; nee, het waren de Veenendalers die niets tot nauwelijks iets met de bal deden. Nunspeet vond het allemaal wel best, leunde achterover, scoorde één keer en gooide daarna de boel op slot. 

door Jeroen van der Veer

,,Aan de bal zijn wij veel te slordig en nog niet goed genoeg”, zag ook De Merino’s-trainer Jeroen de Zwaan. ,,Van een ploeg als De Merino’s verwacht je dat ze dat wel kunnen, maar het viel niet mee. Te laag tempo, verkeerde keuzes en niet de bal in de ploeg kunnen houden.”

Een man overboord is er nog lang niet, maar de Veenendalers moeten wel stappen gaan maken. De 0-1 nederlaag tegen Nunspeet was dan ook echt onnodig, want ook zij zijn geen hoogvlieger in de eerste klasse. ,,Wij creëren twee goede mogelijkheden in een hele wedstrijd; dat is te weinig.”

De komende weken hoopt De Zwaan dan ook echt stappen te maken met zijn ploeg, die afgelopen zaterdag in de zestigste minuut op 0-1 achterstand kwam. ,,We kunnen echt wel beter, maar in deze klasse gaat alles iets sneller. Dat moeten de spelers beseffen.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 2 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 10 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 11 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45