* Archieffoto ter illustratie.
* Archieffoto ter illustratie. VTC

VTC-dames zijn niet te stoppen

Tennis

VEENENDAAL De tennissters van VTC zijn vooralsnog niet te stoppen. De Veenendaalsen wonnen afgelopen zaterdag ook hun derde wedstrijd en ook voor de derde keer werd de tegenstander puntloos gelaten: 6-0.

Namens VTC kwam Iris van Kommer als eerste de baan op. Zij verloor de eerste set nog ruim (1-6), maar vervolgens gaf VTC geen set meer uit handen. In de vijf volgende partijen moest VTC slechts tien keer een game aan de tegenstander laten. En bij al die vijf partijen werd de laatste set met 6-0 gewonnen door VTC. Naast Van Kommer speelde VTC met Eline Segers, Carla van Kleef en Nynke Bekker-Veltman. VTC staat, uiteraard, fier bovenaan in de hoofdklasse. Nummer twee Vormer won weliswaar ook drie keer, maar niet zo afgetekend als VTC.

De heren van VTC op zaterdag speelden gelijk tegen Flehite. Het werd op het Veenendaalse gravel 3-3, met daarbij een aantal spannende wedstrijden die in de derde set beslist moesten worden. Het gemengd team van VTC ging met 3-2 onderuit tegen Flehite 2 terwijl het herendubbelteam van VTC wel de winst in Veenendaal hield. Griffensteyn werd met 4-0 geklopt, VTC leed daarbij geen enkele keer setverlies.

ZONDAG Ook op zondag waren er ruime overwinningen voor VTC teams te zien. Het herenteam klopte Elden met 6-0, zonder setverlies maar wel een aantal keren met spannende sets die op 7-5 of 7-6 eindigden. Het gemengd team op zondag zegevierde met 7-1. Ook hier een aantal spannende sets, onder meer de laatste set van de laatste partij. Bij een 7-0 tussenstand pakte Beekhuizen 2 nog een punt door die partij met 11-9 in de derde set te winnen.

PADEL Voor de padel-spelers verliep het vrijdag een stuk minder succesvol. Het eerste team van de vrijdag ging met 0-4 onderuit tegen ‘t Schilt. ,,De dames van ons team ontmoeten steeds heren als tegenstander en die blijken vaak toch te sterk te zijn”, aldus competitieleider Ans van Ojik van VTC. Het zaterdag padelteam van VTC wist wel te winnen. De Veenendalers klopten Bakkershaag met 0-4. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 3 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 22 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02