Voetbalvereniging Veenendaal

Veenendaal eenvoudig langs Stroe: ‘De eerste periodetitel lijkt mij wel wat’

VEENENDAAL In de eerste helft wist Veenendaal de basis te leggen van de overwinning op Stroe en daardoor zijn de eerste drie punten een feit. De ploeg van Tom Gesgarz was heer en meester en won overtuigend met 3-0. ,,We hadden na rust wat meer moeten scoren.”

door Jeroen van der Veer

Na een onwennige openingsfase kreeg Veenendaal grip op de wedstrijd en wist Rodney van Klooster de openingstreffer te produceren. De thuisploeg begon daardoor eenvoudiger te voetballen en door een vrije trap van grote afstand verdubbelde Dion Kroesbergen de tussenstand.

Nog voor rust was ook Norbert Meeuwisse de gevierde man, waarna Veenendaal de wedstrijd rustig kon uitspelen. ,,Ik ben vooral blij dat we de nul hebben gehouden, maar had gehoopt op nog wat doelpunten”, aldus Gesgarz. ,,Wij weten dat we altijd scoren en daarom is die nul zo fijn.”

Door de 3-0 overwinning heeft Gesgarz bij zijn competitiedebuut als hoofdtrainer van Veenendaal gewonnen. ,,Dat is altijd lekker en smaakt naar meer. We willen meedoen om de prijzen en dan lijkt mij de eerste periodetitel een goed begin.”

Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 5 minuten geleden