Afbeelding
Ted Walker

Nieuw hoofdstuk in Powel-soap bij GVVV

Voetbal

VEENENDAAL Bij voetbalvereniging GVVV blijft Berry Powel de komende periode ‘gewoon’ in het tweede voetballen. Dat zegt technisch manager Rob de Boer nadat hem gevraagd werd hoe het volgende hoofdstuk in de soap eruit komt te zien. De contractspeler had een vertrekwens, mocht weg en toen er geen nieuwe club kwam, zat GVVV met hem in de maag. 

door Jeroen van der Veer

Ruim een week zette Powel geen stap op het sportcomplex van GVVV. Niet omdat hij niet wilde trainen, maar vooral omdat club en speler een juiste manier moesten vinden om met elkaar door te gaan. Eerder zei Rob de Boer tegen RegiosportVeenendaal dat het boek gesloten is, maar inmiddels liggen de kaarten anders op tafel.

Komt Powel terug in de A-selectie van GVVV? Nee, dat is wat te voorbarig. Wel lijkt er een opening te zijn, nu de 40-jarige zich bij de B-selectie kan melden. Hier trainde hij dinsdag voor het eerst mee en vanavond (donderdag) sluit hij ook aan bij het team die uit heeft gesproken kampioen te willen worden. 

,,Ik wil gewoon trainen”, is Powel stellig. ,,Als dat niet bij de A-selectie mag, dan maar in het tweede. Lang hoopte de club dat ik akkoord ging met het feit dat ze mij doorbetaalden en ik thuis kon blijven, maar ik ben een liefhebber. Wil nog altijd mijn doelpunten maken en waar dat is, maakt mij niet veel uit. Of ik te goed ben voor het tweede? Zo zie ik dat niet. Zij hebben gezegd kampioen te willen worden en ik zou het mooi vinden als ik die talenten daarbij kan helpen. Zolang ik maar kan voetballen.”

Of de deur naar het eerste hierdoor ook weer open komt te staan, durft Powel niet te zeggen. ,,Ik heb ook via de media gelezen dat het boek gesloten is, maar wat mij betref hoeft dat niet. Als de selectie mij nodig heeft, zal ik er staan.”

Het is echter de vraag of GVVV dit nog wil. De club voelt zich gepiepeld door de ervaren sluipschutter en is niet te spreken over de gang van zaken. Iedereen binnen de vereniging was op de hoogte van de vertrekwens van Powel en sommige teamgenoten waren daar allerminst over te spreken. Zij voelden zich in de steek gelaten en dat gevoel had de technisch man, Rob de Boer, ook: ,,Netjes is het allemaal niet. Maar goed; hij wil trainen en mag dat bij het tweede doen. Of er een mogelijkheid is dat Powel nog minuten maakt in het eerste? Daar ga ik nu niets over zeggen.”

Toeval of niet, voor dit seizoen plaatste de aanvaller op zijn Instragram: ‘Seniorstriker, seizoen 63, aflevering 1’. Die eerste aflevering is nu afgerond, het wachten is op het vervolg.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 13 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 20 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 22 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45