Afbeelding
Jeroen van den Berg

DOVO-speler vol ongeloof: ‘Dit voelt niet eerlijk’

Voetbal

VEENENDAAL De aanvoerder van DOVO, Barry Beijer, voelt zich niet eerlijk behandeld en twijfelt of hij de schorsing van drie wedstrijden moet accepteren. Na aanleiding van de rode kaart in het duel met Barendrecht moesten Beijer en het ‘slachtoffer’ een verklaring afleggen en de opvattingen van de situatie liggen nogal uiteen. ,,Alleen daarom al zou ik in beroep willen.”

door Jeroen van der Veer

Volgens de scheidsrechter maakte Beijer een natrappende beweging, maar beide hoofdrolspelers kregen van de KNVB de mogelijkheid hun kant van het verhaal te vertellen. Hierbij is naar voren gekomen dat de Barendrecht-speler beweert dat Beijer hem op het hoofd heeft getrapt. Iets wat overduidelijk niet waar is. 

De KNVB gaf Beijer drie duels schorsing (waarvan hij er al eentje heeft uitgezeten) en nu krijgt DOVO de mogelijkheid om in beroep te gaan. ,,Het voelt niet goed als je beschuldigd wordt van iets wat je niet hebt gedaan”, aldus Beijer. ,,Alleen daarom al zou ik in beroep willen. Ik heb mensen gesproken en niemand kan zich vinden in het verhaal van die speler. Alleen als ik in beroep ga, loop je de kans dat ik nog meer wedstrijden krijg. Ik zit dus in een lastige situatie en ben er nog niet over uit. Dit voelt in ieder geval niet eerlijk.”

advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 12 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 14 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 17 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 21 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 23 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 gisteren
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23