* Archieffoto
* Archieffoto Ted Walker Fotografie

Extra maatregelen brengen Veenendaal niet van de wijs

Voetbal

VEENENDAAL Uit bij Diemen heeft Veenendaal vrij eenvoudig gewonnen. De ploeg van Tom Gesgarz won met 1-4 en is daardoor geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. 

door Jeroen van der Veer

Doordat de gemeente Diemen extra corona-maatregelen had genomen, moesten de spelers van Veenendaal zich ‘thuis’ omkleden. Dit alles bracht de Gesgarz-brigade niet van de wijs en al in de eerste helft stond er een comfortabele 0-2 voorsprong op het scorebord. 

Rodney van Klooster en Sem Masselink waren verantwoordelijk voor de Veenendaalse treffers, waarna Dion Kroesbergen en Gert-Jan Snijders in de tweede helft het net vonden. Tussendoor wist de thuisploeg één treffer te produceren. 

Doordat de kleedkamers bij Diemen gesloten bleven, moesten de voetballers direct terug naar Veenendaal. Naast de drie punten werd dus ook een zweetgeurtje mee de auto ingenomen. 

advertentie
advertentie
ZVC Veenendaal verloor vrijdagavond bij Be'79 en moet vrezen voor degradatie uit de Eredivisie. (Hier op archieffoto tegen ZVV Ede)
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal loopt rood aan in Berkel-Enschot; 'We begonnen niet goed aan de wedstrijd' 49 minuten geleden
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 14 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 16 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 19 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 23 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 19 apr, 10:10
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 19 apr, 08:32