Afbeelding
Sportservice Veenendaal

Sportservice Veenendaal zoekt nieuwe bestuursleden

Overig

VEENENDAAL Omdat twee bestuursleden aan het einde van hun benoemingstermijn zijn aangekomen, is Sportservice Veenendaal op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Er wordt gezocht naar een algemeen bestuurslid en een algemeen bestuurslid met juridische achtergrond.

,,Kandidaten voor onze boeiende en interessante bestuursfuncties beschikken over een academisch werk- en denkniveau met ruim voldoende bestuurlijke ervaring en inzicht, bij voorkeur opgebouwd in de sport. Daarnaast vinden wij het van belang dat u voldoende managementdeskundigheid in huis heeft, bij voorkeur verworven in het bedrijfsleven en/of bij de (semi)overheid”, schrijft Sportservice Veenendaal bij de vacatures.

,,Wij streven ernaar om het bestuur zodanig samen te stellen dat de kwaliteiten en competenties binnen het bestuur elkaar aanvullen en dat er binnen het bestuur ruimte is voor diversiteit. Van een bestuurder verwachten wij dat hij/zij zich met passie inzet voor het Sportbedrijf en zich verbonden voelt met Veenendaal. De missie en visie van het Sportbedrijf vragen om een bestuursstijl die zowel ondernemend als innovatief van aard is.”

De invulling van de functie geschiedt op vrijwillige basis. Bestuursleden ontvangen de maximaal fiscaal vrijgestelde vrijwilligersvergoeding. Deze is bedoeld als een vergoeding voor vergaderingen, eventuele extra activiteiten en kleine onkosten. Belangstellenden kunnen tot uiterlijk 2 oktober reageren door een cv en motivatiebrief te versturen naar Sportservice Veenendaal.

Kijk voor meer informatie over de vacatures en de contactmogelijkheden op sportserviceveenendaal.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 3 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 10 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 12 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45