Daan van Eijk

GVVV kan nog niet overtuigen en wint nipt van hoofdklasser Putten

VEENENDAAL Een week voor de start van de competitie lijkt GVVV nog allerminst klaar voor het grote werk. Tegen SDC Putten speelde de ploeg van Jochem Twisker in de eerste helft redelijk, maar na rust was het niet best. Het oefenduel werd echter wel met 2-3 gewonnen.

door Jeroen van der Veer

Tegen de ploeg uit de hoofdklasse was het duo Joshua Patrick / Jeremy de Graaf op dreef. De 0-1 werd door De Graaf gemaakt na een assist van Patrick en in de veertigste minuut waren de rollen omgedraaid.

Op slag van rust wist De Graaf ook zijn tweede van de middag te produceren, waardoor de Veenendalers een comfortabele 0-3 voorsprong hadden. Na de onderbreking kroop SDC Putten iets meer uit zijn schulp en creëerde het ook mogelijkheden.

Nog voordat er een uur was gespeeld, kwam de spanning terug in de wedstrijd. De thuisploeg wist terug te komen tot 2-3 en even moest GVVV zelfs oppassen dat het geen 3-3 werd.

Gelukkig voor de Veenendalers gebeurde dit niet en daardoor won GVVV de laatste oefenwedstrijd met 2-3. Toch is het maar de vraag of de Twisker-brigade écht vertrouwen heeft getankt na deze magere overwinning.

Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 8 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 24 apr, 20:45
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02