Afbeelding
Daan van Eijk

Elftalfoto van GVVV zorgt voor veel vraagtekens

Voetbal

VEENENDAAL De jaarlijkse elftalfoto van voetbalvereniging GVVV is niet bij iedereen in de smaak gevallen. De ploeg uit de tweede divisie heeft ervoor gekozen om de spelers én bestuursleden dicht tegen elkaar aan te positioneren en daarbij is geen rekening gehouden met de anderhalve meterregel. 

door Jeroen van der Veer

Waar veel amateurclubs ervoor kiezen een elftalfoto te maken waarbij de aanwezigen uit elkaar staan, deed men dat bij GVVV maandagavond niet. ,,Nu je mij hier zo mee confronteert, kan ik die vragen begrijpen. Daar heb ik eigenlijk niet zo bij stilgestaan", aldus bestuurslid voetbaltechnische zaken Loek Budding. 

Volgens persvoorlichter Youri van Doorn is het echter wel een weloverwogen beslissing geweest. ,,Er is over gesproken, ja. Als de camera weg is, zijn die jongens ook dicht bij elkaar. Moeten we dan schijnheilig doen omdat de fotocamera erbij is?"

Toch valt op dat op de gemaakte foto ook bestuurders staan. Personen die niet drie keer in de week met elkaar duelleren op de training. ,,We hebben de voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen en besloten de foto op de ouderwetse manier te maken. Ook bestuursleden zijn nauw betrokken bij het eerste elftal en buiten het veld probeert iedereen zich echt aan de regels te houden", sluit Van Doorn af, die niet bang is dat het vlaggenschip hiermee een verkeerd signaal afgeeft. ,,We gaan onze jeugdteams niet verbieden hetzelfde te doen."






Dit bericht bekijken op Instagram









Our boys for this season! ??

Een bericht gedeeld door  G.V.V.V. (@vv.gvvv) op

advertentie
advertentie
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 1 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 2 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 16 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door gisteren
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02