* Archieffoto
* Archieffoto Ted Walker

VRC verspeelt marge van twee in de slotfase

VEENENDAAL VRC heeft in de laatste tien minuten een voorsprong van twee treffers weggegeven. Tegen IJFC keek de ploeg van Jan Gaasbeek tegen een 3-1 voorsprong aan, maar de Veenendalers speelden met 3-3 gelijk.

door Jeroen van der Veer

In de negende minuut was Erik van de Putte -de man die naar eigen zeggen nooit scoort- de maker van de eerste treffer van de middag. Nog voor rust viel de 1-1 achter de VRC-goalie, waardoor beide ploegen met een 1-1 ruststand de kleedkamer opzochten.

Door doelpunten van Mitch van de Berg en Thomas van de Weerd werd er een 3-1 voorsprong gepakt en leek de oefenzege binnen. Toch was niets minder waar en verspeelde VRC de marge van twee in de slotfase.

Aanvangstijden laatste twee wedstrijden GVVV vervroegd 1 uur geleden
Internationale topteams bij 37e editie Veenendaal-Veenendaal 6 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 7 uur geleden
Taoufik Adnane stopt na dit seizoen als voetballer in de hoofdmacht van GVVV 9 uur geleden
Leonie Nap en zoon Job komen samen over de finish
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 23 uur geleden
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal gisteren
Foto uit archief.
Van Gent Finaleweken: 't Speelkwartier met drie teams in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 15 apr, 14:26