Afbeelding
sv Panter

Nieuwkomers laten zichzelf zien bij verliezend Panter

Voetbal

VEENENDAAL Met veel nieuwe jongens binnen de lijnen heeft SV Panter volgens hoofdtrainer Bertho van Neerbos aangetoond dat er veel muziek in de ploeg zit. De Veenendalers gingen tegen Barneveld dan wel met 3-2 onderuit, maar bij de vierdeklasser kijkt men verder dan de uitslag. 

door Jeroen van der Veer

,,Verdedigend en opbouwend hebben we mooie stapjes gemaakt”, aldus de coach. ,,Veel kansen en aanvallen gecreëerd, maar voor de goal waren we nog niet scherp genoeg.”

Door een treffer van nieuwkomer Sam van Schuppen ging SV Panter met een 2-1 achterstand de rust in en na de onderbreking maakte Aron de Kaste de gelijkmaker. Vervolgens werd het duel een tijd stilgelegd wegens een blessure bij de scheidsrechter en toen er een vervanger was gevonden, kwam de thuisploeg op voorsprong. 

,,We hebben weer nieuwe jongens aan het werk gezien en zij hadden een fantastische inzet. Ik ben erg blij met hen”, complimenteerde de oefenmeester zijn nieuwe spelers. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 13 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 20 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 22 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45