Foto uit archief.
Foto uit archief. Ted Walker

Hockeyvrouwen Spitsbergen pakken de draad weer op

Hockey

VEENENDAAL Na een zomerbreak van drie weken, hebben de hockeyvrouwen van VMHC Spitsbergen afgelopen woensdag weer een oefenwedstrijd gespeeld. De Veense dames gingen vrolijk verder waar ze voor de stop gebleven waren en er werd overtuigend met 2-7 gewonnen.

door Jeroen van der Veer

Door drie afwezigen werd het team aangevuld met Leanne Boere, Noor Kennepohl en Imke van Bouwhorst en met hen bij de selectie werd Westerduiven vakkundig verslagen. 

De Veenendalers kwamen tegen de ploeg uit de derde klasse (vorig jaar tweede geëindigd) via Lynn van Mourik al snel op voorsprong en daarna ging het in het tweede kwart snel. Syl van Mourik scoorde uit een strafcorner op aangeven van Jaimey Terschegget, Noah de Man scoorde op aangeven van Michelle Bolderman en Lynn van Mourik scoorde haar tweede op aangeven van Jaimey Terschegget.

,,In het derde kwart gaven wij Westerduiven iets meer vrijheid, maar wisten we nog wel tot scoren te komen", aldus coach Nicky Roelofs. ,,Uit een strafcorner schoot Noor Kennepohl de bal in de kruising. In het vierde kwart werd het wat rommeliger maar wist Lynn van Mourik haar hattrick compleet te maken op aangeven van Noah de Man. Diezelfde Noah de Man maakte in de laatste minuut een wereldgoal op aangeven van Jaimey Terschegget."

In het laatste kwart wist Westerduiven ook nog twee keer tot scoren te komen. ,,Een fantastische teamprestatie met 2-7 als eindstand."

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 5 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 12 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 14 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45