Afbeelding
Jeroen van der Veer
LATJETRAP

100% Voetbal Latjetrap: Sven van Asselt van vv Veenendaal

Rubrieken

VEENENDAAL Het coronavirus legde veel stil en dus ook de 100% Voetbal Latjetrapcompetitie, maar de bal rolt inmiddels weer. Reden genoeg om de spannende competitie tussen de Veenendaalse voetbalclubs weer op te pakken. Sven van Asselt van vv Veenendaal liet zien dat hij ondanks de voetballoze periode nog altijd een aardige trap in huis heeft.

De latjetrapcompetitie is een videoproject van de RegiosportVeenendaal.nl in samenwerking met 100% Voetbal in Veenendaal en Voetgolf Maurik. De spelers kunnen punten verdienen door in vijf pogingen, van 11 meter en 16 meter afstand, op de paal te schieten (1 punt), de lat te raken (2 punten), op de kruising te schieten (3 punten) of door te scoren (0,5 punt).

advertentie
advertentie
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 36 minuten geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 3 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 4 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 14 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 21 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 23 uur geleden
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 18 apr, 10:30