Brenda Dekker

Nieuwkomer schiet GVVV langs VVOG

VEENENDAAL Flink wat toeschouwers hebben GVVV zien winnen tijdens de eerste oefenwedstrijd op eigen veld. Pas na rust vielen tegen VVOG de doelpunten en uiteindelijk bleek Hicham Haouat de grote man. De nieuwkomer wist twee keer het net te vinden.

door Jeroen van der Veer

Vooral Joshua Patrick had zijn vizier dinsdagavond niet op scherp. De van DVS'33-overgekomen aanvaller miste een handvol kansen, maar stond wel keer op keer op de goede plek.

In de tweede helft zag Tom Oostinjen zijn poging van de lijn gehaald worden en na een uur spelen wisselde trainer Jochem Twisker al zijn veldspelers. Met tien nieuwe gezichten in het veld wist GVVV het verschil te maken en was het aanvaller Haouat die twee keer het net wist te vinden.

Hierdoor won GVVV met 2-0 van de ploeg uit de derde divisie.

Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 11 uur geleden
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 12 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 14 uur geleden
Open trainingen bij VAV vallen in de smaak: 'Dit is voor herhaling vatbaar' (video) 15 uur geleden
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 16 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Tennisser Van de Zandschulp treft Eubanks in Madrid 18 uur geleden
Archieffoto
Van Gent Finaleweken: VZC gaat hard onderuit; 'Iedereen is hard blijven werken voor elkaar' 21 apr, 19:36