Afbeelding
Jeroen van den Berg

DOVO kan zich nog niet meten met de grote jongens

Voetbal

VEENENDAAL De vraag of DOVO wat te zoeken heeft op het hoogste amateurniveau kan voor alsnog beantwoord worden met een nee. De ploeg uit Veenendaal kiest ervoor om in de voorbereiding op een nieuw seizoen in de derde divisie te oefenenen tegen topamateurploegen en waar eerder IJsselmeervogels te sterk bleek, was Kozakken Boys dinsdagavond ook een maatje te groot.

door Jeroen van der Veer

Het zou zo mooi zijn; de derby GVVV - DOVO in de tweede divisie. Ook bij DOVO dromen ze daarvan, maar ze zijn nog ver verwijderd van dat niveau. Oké, het is de voorbereiding waar de ploeg van Scott Calderwood nu in zit, maar de cijfers liegen er niet om. 

In het weekend won IJsselmeervogels met 3-1 en dinsdagavond wist Kozakken Boys de Veenendalers met 1-4 te verslaan. Twee keer geoefend tegen een tweede divisionist; twee keer verloren. 

Tegen Kozakken Boys kwam DOVO in de eerste helft op achterstand, maar na de pauze bracht Nick de Bondt met een rake vrije trap de stand op 1-1. Daarna scoorden de bezoekers nog drie keer, waardoor er een 1-4 eindstand op het scorebord kwam. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 13 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 20 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 22 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45