Afbeelding
Ted Walker

VZC werkt samen met Team Veenendaal aan professionalisering

Waterpolo

VEENENDAAL Om nog beter de sporters te facaliteren hebben Team Veenendaal en de waterpoloërs van VZC de handen ineen geslagen. Hierdoor krijgt de selectie van VZC de mogelijkheid om in de zomervakantie alsnog twee keer per week te kunnen trainen en wordt samengewerkt met LaVita. 

door Jeroen van der Veer

,,Wij zijn hier ontzettend trots op”, aldus coach Guido Schreuder. ,,Team Veenendaal biedt ons extra mogelijkheden en daardoor kunnen we nog meer werken aan onze professionalisering.”

Zo wordt er badwater beschikbaar gesteld tot en met week 35. Weken waarin VZC anders niet had kunnen trainen. Daarnaast kunnen sporters ook gebruik maken van LaVita, om daar een speciaal trainingsschema te volgen. ,,Pieter Bulsink heeft schema’s voor ons ontwikkeld omdat ik vond dat mijn spelers ook fysiek sterker moesten worden. Daarnaast kunnen zij nu veel specifieker trainen.”

De coach ziet dit als mooie ontwikkeling, waarbij vooral gebruik is gemaakt van een netwerk. ,,Wij hebben niet het budget van bijvoorbeeld GVVV of DOVO. Bij onze club moeten wij het hebben van ons netwerk en daarin zijn wij opnieuw geslaagd."

advertentie
advertentie
Afbeelding
Drietal verlengt samenwerking: staf van DOVO krijgt vorm 45 minuten geleden
Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 2 uur geleden
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 4 uur geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 6 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 7 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 22 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00