Afbeelding
Jeroen van den Berg

Talenten van profclub Willem II verslagen door DOVO

Voetbal

VEENENDAAL Het is DOVO gelukt om ook zijn tweede oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen winnend af te sluiten. De ploeg van Scott Calderwood versloeg dinsdagavond op eigen veld Willem II onder de 23 met duidelijke cijfers. 

door Jeroen van der Veer

In de eerste helft schoot DOVO uit de startblokken en kwam het via een wonderschone goal van Gino Dix (vanaf 35 meter) op een 1-0 voorsprong en binnen zes minuten wist ook Jasper Waalkens het vijandelijke doel te vinden. 

Na een tegentreffer van de talenten van Willem II scoorde nieuwkomer Barry Beijer nog voor rust de 3-1. In de tweede helft kwamen beide ploegen met veel nieuwe krachten het veld op en werd het spel slordiger. Desondanks vielen er nog drie doelpunten. 

Twee daarvan werden geproduceerd door de Veenendalers; Tarik el Khoulati wist de 4-1 te maken en Tom Menting maakte in de slotfase de 5-2. 

advertentie
advertentie
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 8 minuten geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 2 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 4 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 14 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 20 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 22 uur geleden
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 18 apr, 10:30