Afbeelding
BDUmedia

Jeroen Vrolijk wil met DOVO omhoog kijken: 'Het liefst word ik kampioen' (video)

Voetbal

VEENENDAAL Het nieuwe seizoen is voor DOVO afgelopen maandag begonnen en Jeroen Vrolijk was daar maar wat blij mee. Het heeft er alle schijn van dat de inwoner van Veenendaal de nieuwe nummer één onder de lat is en na jaren van wachten, lijkt Vrolijk dan eindelijk zijn plekje te hebben veroverd. 

door Jeroen van der Veer

Vorig seizoen zat hij vaker op de bank dan hem lief was en steeds op het moment dat Vrolijk zijn kans leek te pakken, gebeurde er iets. Zo werd de trainer Gert Kruys ontslagen en hield zijn opvolger, Scott Calderwood, vast aan de vorige eerste doelman. Sebastiaan van der Sman vertrok echter, waardoor dit seizoen de weg vrij is voor Vrolijk. Maar wordt hij eerste doelman?


Toen Vrolijk maandag voor het eerst sinds lange tijd weer op de club kwam, trof hij opmerkelijke dingen aan in de kleedkamer. 


Zijn persoonlijke doelstelling is om eerste doelman van DOVO te worden, maar waar wil de club heen? Vrolijk durft alvast voorzichtig te fantaseren over aankomend voetbaljaar. Is een periodetitel haalbaar? De titel? 


advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 3 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 4 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51