Afbeelding
Privebezit Kunz
De keuze van

De keuze van Sam Kunz (VZC)

Rubrieken

VEENENDAAL In de rubriek 'de keuze van' is het deze keer de beurt aan Sam Kunz om de prikkelende vragen te beantwoorden. De waterpolospeler van VZC is al langere tijd een vast gezicht in de selectie en zeker niet op zijn mondje gevallen.

door Jeroen van der Veer

Spierbundel, vertel eens... een gezonde kantine of eentje die ook een vette hap verkoopt en waarom deze keuze? ,,Eentje met een gezonde hap natuurlijk; mijn lichaam is mijn tempel."

Stel je was een dag van het andere geslacht, wat zou je die dag doen? ,,Ver uit de buurt blijven van VZC H1."

Welk dier zou je het liefst willen zijn en waarom? ,,Een vogel, vliegen lijkt me wel wat."

Welke teamgenoot heeft de leukste bijnaam en wat is het verhaal daarachter? ,,Peppegino (Pepijn), zit verder geen verhaal achter maar ligt gewoon lekker in de mond."

Aan welke trainer heb jij het meest te danken? ,,Aan Joost Vlag, geweldig half seizoen gedraaid. Zo goed zelfs dat hij het de tweede helft van het seizoen niet meer nodig vond om ons te coachen."

Met welke partner van jouw teamgenoot zou jij wel eens een beschuitje willen eten? ,,Met die van Robin, hij woonde na 3 weken al samen met haar dus dat moet wel een topper zijn."

Welk beroep zou je absoluut niet willen uitoefenen en waarom deze niet? ,,Iets in het leger, ik heb een aantal teamgenoten die dat doen. Heel knap, maar ik zou het niet kunnen."

Wie van je teamgenoten zou je absoluut niet mee willen nemen wanneer je een gezellig stapavondje wil? ,,Robert Schinkel, die pakt alle dames af."

Als jij een topsporter aan jouw huidige team mocht toevoegen, wie zou je kiezen en waarom? ,,Schaatsster Jutta Leerdam, heeft sterke benen en komt misschien nog wel van pas als mid-achter."

Welke wedstrijd zou je zelf graag ooit een keer willen spelen? ,,De Champions League finale met VZC tegen Pro Recco."

Welke wedstrijd zou je opnieuw willen spelen? ,,De ManMeer Cup, dan kan Jeroen Westenbrink misschien ook de hele wedstrijd meespelen. (Hij kreeg in de vorige finale al snel de rode kaart)"

Wie van jouw teamgenoten wordt het meest onderschat? ,,Niels Veerman, de tegenstander verwacht nooit dat je met zo'n techniek zoveel kan scoren."

Welke vorm van kleedkamerhumor vond jij het mooiste die je hebt meegemaakt? ,,Momenteel is er een hevige 'je moeder competitie' gaande tussen Mark en Jos, daar kan iedereen wel van genieten."

Wie is jouw favoriete amateursporter en waarom? ,,Ralph van de Bovenkamp, de man van glas. Hij speelt niet vaak, maar als hij dan speelt is het genieten."

Hoe ziet jouw ritueel er voor de wedstrijd uit? ,,Mijn ritueel is geen ritueel hebben. Ik wil niet ineens helemaal van slag zijn als mijn ritueel niet gaat zoals gewoon."

Welke teamgenoot zou jij onderuit halen als hij een tegenstander van jou was? ,,Joshua, die jongen heeft te veel talent en moet eens een keer gestopt worden."

Welke sport zou je doen als je jouw huidige niet kon beoefenen? ,,Basketbal, zou er alleen nog wel een stukje voor moeten groeien."

Waar ben je bang voor? ,,Voor onze coach Guido Schreuder."

Op welke positie in het speelveld wil jij absoluut niet staan? ,,Keeper, elke training bekogeld worden met ballen is niks voor mij."

Tot slot; als je van al jouw (ex-)teamgenoten een team mag formeren… welke spelers staan dan in jouw basisopstelling? ,,Keeper: Jelto Spijker 1. Jonie Brouwer  2. Alain van de Bovenkamp  3. Max Kunz  4. Sam Kunz  5. Ruben Boorsma  en 6. Yanick Schmit."

advertentie
advertentie
Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 1 uur geleden
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 3 uur geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 5 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 6 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 20 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30