Afbeelding
VMHC Spitsbergen

Super Sunday bij hockeyvereniging VMHC Spitsbergen

Hockey

VEENENDAAL ,,Het gebeurt helaas niet vaak dat zowel dames 1 als heren 1 thuisspelen. Dus als dat gebeurt dan maken we er ook een feestje van.” En dus is het zondag 12 november Super Sunday bij VMHC Spitsbergen, een initiatief van het eerste damesteam. ,,Het zorgt voor verbinding tussen de leden”, aldus de speelsters. ,,Bovendien hebben wij ook de sponsoren van onze vereniging uitgenodigd om te laten zien hoe sportiviteit én gezelligheid hand-in-hand gaan op de club.” 

Dames 1 van Spitsbergen bijt het ‘spits’ af om 12.45 uur tegen Leeuwarden. ,,Dat belooft een spannende pot te worden. Spitsbergen voert momenteel de ranglijst aan, maar Leeuwarden staat er vlak onder op de derde plek, met slechts drie punten minder.”

Heren 1 neemt het op zondag 12 november om 14.45 uur op tegen UNO uit Utrecht. UNO staat vierde, met één punt voorsprong op de heren van Spits die vijfde staan. ,,Ook een wedstrijd die ergens over gaat dus!”

Behalve de eerste teams spelen ook de dames onder 25 en heren 2 thuis. De mannen spelen om 12.50 uur. Ook zij staan vijfde en nemen het op tegen de nummer vier. De dames onder 25 staan momenteel ook op de eerste plaats en sluiten af om 15.05 uur tegen IJsseloever, dat onderaan staat.  

De mini’s van de week van de meisjes en jongens onder 9 lopen traditiegetrouw het veld op met hun grote ‘voorbeelden’ van de eerste teams. 

,,Super Sunday zorgt altijd weer voor reuring op de vereniging. Daarom hopen we ook dat er veel jeugdleden, oud-leden en sponsoren komen kijken. Dit gaat natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje en een muziekje. Sport kijken is toch het leukste met elkaar!”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 1 uur geleden
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 4 uur geleden
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 10 uur geleden
Afbeelding
GVVV enkele weken zonder Quiermo Dumay 21 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 23 uur geleden
Afbeelding
GVVV in rouw door overlijden vrijwilligster Agaath Hocqué: 'Dit slaat in als een bom' 27 nov., 14:22
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 27 nov., 13:55