Afbeelding
VMHC Spitsbergen

Winst voor Haaskamp en Abcoude bij Veens D-toernooi

Hockey

VEENENDAAL Na het succesvol verlopen PEP-toernooi op zaterdag, was er zondag opnieuw een toernooidag bij VMHC Spitsbergen. Deze dag was het de beurt aan het Veens D-toernooi.

De deelnemende teams waren van heinde en verre naar Veenendaal gereisd. Van Hattem tot Alphen aan den Rijn, van Abcoude tot Druten. Ook zij wilden het jaar op een leuke manier afsluiten met hun team. En daarbij hadden ze te maken met heerlijk weer.

Naast de wedstrijden waren er ook weer de luchtkussens en zelfs een rodeostier van Vcompany, waar ook weer een beker mee gewonnen kon worden. Ook deze keer werden de mascottes niet vergeten. Het aanwezige publiek was blij hun (klein)kinderen nog een keer te zien spelen, opgezweept door Spitsie, de mascotte van VMHC. Het werd in één poule zelfs zo spannend dat drie teams shoot-outs moesten nemen, voor zoveel publiek. Iets wat ze nooit meer zullen vergeten. Ook wethouder sport Martijn Beek kwam weer een poosje langs.

In de morgen werd er in poules gespeeld en in de middag gingen de nummers één verder in categorie A, de nummers twee in categorie B enzovoorts. Het werd een spannende strijd in categorie A tussen de teams van Kromme Rijn MD1, Hattem MD1, Haaskamp MD1 en VMHC Spitsbergen MD2, waarbij Haaskamp aan het langste eind trok en de beker meenam naar Amerongen. 

Bij de jongens was het team van Abcoude JD1 het sterkst. Bij de spelletjescompetitie was CMHC MD2 de winnaar en Houten MD2 kon gaan genieten van de lekkere taart voor de leukste mascotte. Nog een prijs werd uitgereikt aan de levende mascotte van HC Alphen. 

Naast al deze mooie prijzen werd er zondag voor 400 euro aan suikerspinnen verkocht en dat geld is voor Stichting Bo viert Feest.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 2 uur geleden
Afbeelding
Johan Blad stopt als bestuurslid DOVO 16 uur geleden
Afbeelding
Lucas Goené loopt leerzame NK Cross: ‘Het was me een wedstrijdje wel’ 17 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 18 uur geleden
Afbeelding
Schoofs en Visscher komen elkaar niet tegen in finale Kyotec Open 19 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 22 uur geleden
Afbeelding
The Dance Center behaalt mooie resultaten op tweede wedstrijd: ‘We zijn super trots’ gisteren