Afbeelding
VMHC Spitsbergen

Mooi PEP-toernooi als seizoensafsluiter bij VMHC Spitsbergen

Hockey

VEENENDAAL Zaterdag was er bij VMHC Spitsbergen weer het PEP-toernooi, genoemd naar Pierre en Patty die veel betekend hebben voor de jeugd van de Veenendaalse hockeyclub.

Wel zesentwintig teams waren naar Veenendaal gekomen in de F- en E-categorie. Ook dit jaar waren er weer jongensteams aanwezig. In de morgen waren er drie categorieën. De J-8tallen met 6 teams, de M-8tallen met twaalf teams en de M-6tallen met acht teams. In de morgen waren de poulewedstrijden en in de middag werd er op sterkte verder gespeeld.

Het weer was goed en Vcompany had voor de nodige luchtkussens gezorgd en als klap op de vuurpijl ook een rodeostier. Met suikerspinnen en een grabbelton werd meer dan 350 eur opgehaald voor het goede doel: Bo viert feest, ieder kind verdient een feestje. Fruitbewust zorgde voor het gezonde deel. De sportenergie, het fruit. Ook wethouder sport Martijn Beek kwam nog lands om te genieten van Veenendaal sportstad. Sport om te presteren, maar vooral ook samen te beleven.

Het was goed om te zien hoeveel lol de kinderen hadden om weer te mogen sporten tegen andere verenigingen. Van Bemmel tot Vleuten, van Rijswijk tot Woerden, overal kwamen de teams vandaan.
In de hoogste categorieën werden bij de M-6tallen VMHC Spitsbergen M6E2, bij de M-achttallen RHC M8E1en bij de jongens Upward M8E1eerste. De spelletjesbeker was voor Nijkerk J8E1en de prijs voor de leukste mascotte, een lekkere taart van Jumbo Huibers Petenbos en bekers van Bo viert feest was een gedeelde eerste plek voor Wageningen M8E3 en Nijkerk M8E3.

Moe maar voldaan werd het seizoen mooi afgesloten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Supporters bezoeken laatste training voor Panhuisderby: ‘Ik heb slapeloze nachten’ 5 uur geleden
Afbeelding
Florian Wolf over GVVV-DOVO: ‘Vooral niets anders doen dan we normaal doen’ 13 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in tweede ronde Tel Aviv 14 uur geleden
Afbeelding
‘Drie jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik dit zou bereiken’ 16 uur geleden
Afbeelding
ZVC verliest oefenwedstrijd van Nederlands doventeam 17 uur geleden
Afbeelding
GVVV, DOVO en gemeente Veenendaal klaar voor voetbalfeest 19 uur geleden
Afbeelding
Het familiegevoel van tennis- en padelvereniging Spitsbergen Kom bij de Club 28 sep, 16:22