Afbeelding
VMHC Spitsbergen

Mooi PEP-toernooi als seizoensafsluiter bij VMHC Spitsbergen

Hockey

VEENENDAAL Zaterdag was er bij VMHC Spitsbergen weer het PEP-toernooi, genoemd naar Pierre en Patty die veel betekend hebben voor de jeugd van de Veenendaalse hockeyclub.

Wel zesentwintig teams waren naar Veenendaal gekomen in de F- en E-categorie. Ook dit jaar waren er weer jongensteams aanwezig. In de morgen waren er drie categorieën. De J-8tallen met 6 teams, de M-8tallen met twaalf teams en de M-6tallen met acht teams. In de morgen waren de poulewedstrijden en in de middag werd er op sterkte verder gespeeld.

Het weer was goed en Vcompany had voor de nodige luchtkussens gezorgd en als klap op de vuurpijl ook een rodeostier. Met suikerspinnen en een grabbelton werd meer dan 350 eur opgehaald voor het goede doel: Bo viert feest, ieder kind verdient een feestje. Fruitbewust zorgde voor het gezonde deel. De sportenergie, het fruit. Ook wethouder sport Martijn Beek kwam nog lands om te genieten van Veenendaal sportstad. Sport om te presteren, maar vooral ook samen te beleven.

Het was goed om te zien hoeveel lol de kinderen hadden om weer te mogen sporten tegen andere verenigingen. Van Bemmel tot Vleuten, van Rijswijk tot Woerden, overal kwamen de teams vandaan.
In de hoogste categorieën werden bij de M-6tallen VMHC Spitsbergen M6E2, bij de M-achttallen RHC M8E1en bij de jongens Upward M8E1eerste. De spelletjesbeker was voor Nijkerk J8E1en de prijs voor de leukste mascotte, een lekkere taart van Jumbo Huibers Petenbos en bekers van Bo viert feest was een gedeelde eerste plek voor Wageningen M8E3 en Nijkerk M8E3.

Moe maar voldaan werd het seizoen mooi afgesloten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Van de Zandschulp doet mee aan NK tennis 18 minuten geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 4 uur geleden
Afbeelding
Johan Blad stopt als bestuurslid DOVO 18 uur geleden
Afbeelding
Lucas Goené loopt leerzame NK Cross: ‘Het was me een wedstrijdje wel’ 19 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 uur geleden
Afbeelding
Schoofs en Visscher komen elkaar niet tegen in finale Kyotec Open 20 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 23 uur geleden