René Roelofs

Vrouwen Spitsbergen beslissen wedstrijd in eerste kwart

Hockey

VEENENDAAL De vrouwen van Spitsbergen hebben hun duel tegen de Amsterdamse opponent van AMHC Fit gewonnen. Al in het eerste kwart vielen alle Veenendaalse doelpunten, waarna Spitsbergen op de voorsprong leunend de wedstrijd kon afmaken.

,,We gingen heel scherp van start”, vertelt coach Nicky Roelofs. ,,De meiden zetten heel goed druk. Daardoor konden we in het eerste kwart een voorsprong van 3-0 pakken. De doelpunten werden gemaakt door Diede van Brakel, Noah de Man en Julia Ruland.”

Na de openingsfase werd er niet meer gescoord. ,,We hebben op de 3-0 voorsprong gespeeld”, legt Roelofs uit. ,,Ik ben erg tevreden omdat mijn team vandaag erg volwassen gespeeld heeft.” Door de overwinning stijgt Spitsbergen naar de derde plaats. ,,We hebben zicht op de plekken boven ons en daar zijn we ons van bewust.”

Drietal verlengt samenwerking: staf van DOVO krijgt vorm 46 minuten geleden
Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 2 uur geleden