Afbeelding
Teus Nieboer

Schoolhockey terug na jaar afwezigheid

Hockey

VEENENDAAL Na een lange afwezigheid van de toernooien voor scholen, mag het weer. Woensdag 13 oktober bijt het Davelaarsport Schoolhockeytoernooi de spits af. Doordat traditioneel het voetbal en korfbal toernooi in de maanden maart t/m mei vallen is het in 2017 nieuw leven ingeblazen schoolhockeytoernooi altijd de laatste woensdag voor de herfstvakantie. 

Dit jaar doen 61 teams mee van elf basisscholen. Er wordt gestreden in drie categorieën. De groepen drie/vier, vijf/zes en zeven/acht. Tussen de vijf- en zeshonderd deelnemers zijn er op de velden van VMHC Spitsbergen te bewonderen. Om 13.15 uur wordt er afgeblazen voor de eerste wedstrijd en rond 17.30 keert de rust terug nadat de Davelaarsport wisselbekers uitgereikt zijn. 

KLIMTOREN Naast de wedstrijden is er ook van alles te doen. Outline Travel komt met een klimtoren en Vcompany zorgt voor stormbanen en andere luchtkussens. Het is dus een ideale gelegenheid om de sfeer eens te proeven bij de nog relatieve jonge vereniging aan de Groeneveldselaan. 

Deze week werden de open trainingen al druk bezocht. Orthodontistenpraktijk Veenendaal sponsorde de bitjes: veiligheid voor alles. Na het toernooi mogen de deelnemers nog vijf keer gratis meetrainen om te kijken of deze sport wat voor hen is. 

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
ZVC Veenendaal verloor vrijdagavond bij Be'79 en moet vrezen voor degradatie uit de Eredivisie. (Hier op archieffoto tegen ZVV Ede)
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal loopt rood aan in Berkel-Enschot; 'We begonnen niet goed aan de wedstrijd' 3 uur geleden
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 16 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 19 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 22 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 19 apr, 12:45
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 19 apr, 10:10
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 19 apr, 08:32