Afbeelding
Ted Walker

Hockeyvrouwen Spitsbergen zonder nederlaag de competitie in

Hockey

VEENENDAAL Zes oefenwedstrijden spelen en ze alle zes winnen. En ook nog eens met duidelijke cijfers. De hockeyvrouwen van VMHC Spitsbergen zijn helemaal klaar voor het nieuwe seizoen, dat aankomende zondag van start gaat.

Spitsbergen speelde haar laatste oefenwedstrijd tegen SHOT. De Veenendaalsen misten Lynn van Mourik, maar haar plek in de selectie werd ingevuld door Diede van Brakel. De wedstrijdvoorbereiding was alles behalve optimaal en dat zorgde voor irritatie bij iedereen. Daardoor oogde het soms wat rommelig”, zag coach Nicky Roelofs.

Toch kwamen de Veenendaalsen in het eerste kwart op voorsprong via een strafcorner gescoord door Sterre Bouwmeester op aangeven van Michelle Bolderman. In het tweede kwart maakte Michelle Bolderman zelf door een solo-actie de 2-0. De laatste goal (3-0) kwam op naam van Noah de Man op aangeven van Michelle Bolderman. 

Roelofs: ,,Ondanks dat we misschien iets te veel bezig waren met alle dingen om de wedstrijd heen, hebben we deze wel weer over de lijn weten te trekken. De voorbereiding loopt nu ten einde en we hebben in totaal zes oefenwedstrijden gespeeld. In totaal hebben we 29 goals gescoord en 5 geïncasseerd. We hebben bewezen klaar te zijn voor de competitiestart en hebben ontzettend veel zin om volgende week onze eerste competitiewedstrijd te spelen.”

Spitsbergen speelt komende zondag om 12.45 uur thuis tegen Uitgeest.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 6 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 13 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 15 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45