Afbeelding
Rene Roelofs

VMHC Spitsbergen stunt mede door sterk optreden van Bolderman

Hockey

VEENENDAAL Dat de hockeyvrouwen van VMHC Spitsbergen goed bezig is in de voorbereiding, blijkt uit het resultaat van afgelopen weekend. Tegen het hoger spelende Bemmel werd met 4-0 gewonnen. ,,We hebben de nul gehouden mede door fantastisch optreden van onze keepster Femke Spijker."

door Jeroen van der Veer

De derde klasser uit Veenendaal speelde de tweede klasser volledig van de mat en de cijfers logen er niet om. De prestatie is extra knap te noemen omdat er  bij Spitsbergen vier speelsters ontbraken. ,,Er was veel creativiteit en organisatorisch stond het goed", aldus de tevreden coach Nicky Roelofs. ,,We raken steeds meer gewend aan elkaar en het team groeit met de week."

De 1-0 kwam op naam van Lynn van Mourik, na aangeven van Michelle Bolderman. Michelle Bolderman maakte na een mooie pass van Diede van Brakel de 2-0 en Lynn van Mourik maakte de 3-0 (weer op aangeven van Michelle Bolderman). De laatste treffer van de middag werd geproduceerd door Syl van Mourik. Zij wist een strafcorner van Michelle Bolderman te verzilveren.

,,Aanstaande week hebben we onze laatste trainingsweek en daarna liggen we twee weken stil. Daarna gaan we ons voorbereiden op de competitiestart waarbij ingedeeld zijn bij de derde klasse."

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 4 minuten geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 1 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 23 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51