Afbeelding
Pixabay

‘Nieuwe maatregelen raken horeca, sport en openbaar vervoer’

Corona

VEENENDAAL De nieuwe strengere coronamaatregelen gaan vooral de horeca, amateursport en het openbaar vervoer raken. Dat meldt RTL Nieuws vandaag op basis van bronnen.

,,Uit de concept-maatregelen blijkt een verbod op alle amateur-teamsporten boven de 18 jaar en mag het ov alleen voor noodzakelijke reizen worden gebruikt. Aan de maatregelen wordt nog gesleuteld. Of de horeca helemaal dicht moet of de openingstijden worden beperkt, is nog onderwerp van discussie”, aldus RTL Nieuws.

Verder zouden de scholen in de huidige plannen wel open blijven, en dat geldt ook voor sportscholen. Daarnaast gaat de maximale gezelschapsgrootte terug naar vier personen. Dat was al zo voor binnen, maar dat gaat nu volgens RTL ook voor buiten gelden. ,,Dit is de laatste fase vóór een nieuwe intelligente lockdown.”

Aan het pakket wordt vandaag en morgen nog verder geschaafd. Morgenavond staat een nieuwe persconferentie gepland van het kabinet.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 2 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 9 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 10 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45