Afbeelding
Shutterstock

Alles wat je moet weten over een Intex zwembad

Partnercontent

Je hebt dus besloten om te gaan zwemmen en je bent op zoek naar een manier om zoveel mogelijk waar voor jouw geld te krijgen. Enter: het Intex zwembad. Deze bovengrondse zwembaden zijn een geweldige en kosteneffectieve manier om van de luxe van het zwemmen te genieten. Maar voordat je een Intex zwembad aanschaft, zijn er een paar dingen die je moet weten. In dit artikel bespreken we wat een Intex zwembad precies is en welke opties er zijn. Laten we erin duiken!

Wat is een Intex zwembad?

Overweeg je een zwembad intex aan te schaffen? Gefeliciteerd! Intex-zwembaden zijn een gemakkelijke, betaalbare oplossing om uw tuin zomerklaar te maken. Ze zijn draagbaar, dus je hoeft je niet al te veel zorgen te maken over de installatie - en de installatie neemt minder tijd in beslag dan bij traditionele ingegraven zwembaden. En omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende maten en vormen, kun je de perfecte match vinden voor bij jou in tuin!

Verschillende maten en soorten Intex zwembaden

Overweeg je een Intex zwembad voor in de achtertuin? Dan ben je bij Top-Zwembadshop aan het juiste adres. Er is een Intex zwembad dat past bij elk budget en elke ruimte, dus ook jij vindt zeker iets wat perfect bij uw buitenopstelling past.

Intex zwembaden zijn er in verschillende maten en vormen. Ze variëren van kleinere bovengrondse zwembaden tot grote rechthoekige zwembaden. Hier volgt een kort overzicht van enkele populaire Intex zwembaden:

  • Intex Metal Frame Pool: Dit is een geweldige optie als je weinig ruimte of budget hebt, maar toch een groot zwembad wilt. Het is iets groter dan een kiddie pool, maar kleiner dan de rechthoekige modellen.
  • Intex Ultra XTR Frame Pool: Als rond niet helemaal jouw ding is, is dit rechthoekige ultra frame misschien aantrekkelijker. Het is perfect voor grotere gezinnen die het meeste uit hun tuin willen halen en het niet erg vinden om een Intex frame zwembad van gemiddelde grootte te kopen.
  • Intex Prism Frame Pool Set: Last but not least, deze enorme rechthoekige vorm zwembad is geweldig voor grote gezinnen. Spetterende feesten in je achtertuin gegarandeerd!
advertentie
advertentie
Afbeelding
VV Veenendaal niet opgewassen tegen de wind: 'wie de eerste doelpunt zou maken, zou winnen' 6 uur geleden
Afbeelding
SV Panter vermaakt publiek met korfbaluitslag: 'we komen eindelijk in een goede flow' 7 uur geleden
Afbeelding
VRC bekroont topweek met zege op Veensche Boys: 'ik moet het opnemen voor mijn ploeg' 7 uur geleden
Afbeelding
De Merino's recht rug tegen CDW: 'voor elkaar gevochten' 7 uur geleden
Afbeelding
GVVV wint in verhitte burenruzie van DOVO: 'Feestje bouwen met de supporters' 8 uur geleden
Afbeelding
GVVV klopt DOVO in verhitte Panhuisderby 11 uur geleden
Afbeelding
ZVC Veenendaal na lastige start zeer ruim langs Tigers Roermond 17 uur geleden