Afbeelding
Shutterstock

Alles wat je moet weten over een Intex zwembad

Partnercontent

Je hebt dus besloten om te gaan zwemmen en je bent op zoek naar een manier om zoveel mogelijk waar voor jouw geld te krijgen. Enter: het Intex zwembad. Deze bovengrondse zwembaden zijn een geweldige en kosteneffectieve manier om van de luxe van het zwemmen te genieten. Maar voordat je een Intex zwembad aanschaft, zijn er een paar dingen die je moet weten. In dit artikel bespreken we wat een Intex zwembad precies is en welke opties er zijn. Laten we erin duiken!

Wat is een Intex zwembad?

Overweeg je een zwembad intex aan te schaffen? Gefeliciteerd! Intex-zwembaden zijn een gemakkelijke, betaalbare oplossing om uw tuin zomerklaar te maken. Ze zijn draagbaar, dus je hoeft je niet al te veel zorgen te maken over de installatie - en de installatie neemt minder tijd in beslag dan bij traditionele ingegraven zwembaden. En omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende maten en vormen, kun je de perfecte match vinden voor bij jou in tuin!

Verschillende maten en soorten Intex zwembaden

Overweeg je een Intex zwembad voor in de achtertuin? Dan ben je bij Top-Zwembadshop aan het juiste adres. Er is een Intex zwembad dat past bij elk budget en elke ruimte, dus ook jij vindt zeker iets wat perfect bij uw buitenopstelling past.

Intex zwembaden zijn er in verschillende maten en vormen. Ze variëren van kleinere bovengrondse zwembaden tot grote rechthoekige zwembaden. Hier volgt een kort overzicht van enkele populaire Intex zwembaden:

  • Intex Metal Frame Pool: Dit is een geweldige optie als je weinig ruimte of budget hebt, maar toch een groot zwembad wilt. Het is iets groter dan een kiddie pool, maar kleiner dan de rechthoekige modellen.
  • Intex Ultra XTR Frame Pool: Als rond niet helemaal jouw ding is, is dit rechthoekige ultra frame misschien aantrekkelijker. Het is perfect voor grotere gezinnen die het meeste uit hun tuin willen halen en het niet erg vinden om een Intex frame zwembad van gemiddelde grootte te kopen.
  • Intex Prism Frame Pool Set: Last but not least, deze enorme rechthoekige vorm zwembad is geweldig voor grote gezinnen. Spetterende feesten in je achtertuin gegarandeerd!
advertentie
advertentie
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 3 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 7 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 17 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 23 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) gisteren
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 18 apr, 10:30