Afbeelding
Foto door Gonzalo Facello

Wedden op sport en verdien een leuk zakcentje

Partnercontent

Het volgen van sportwedstrijden op zich is al heel erg spannend. Iedereen heeft wel een favoriete club om te volgen en iedereen heeft daarbij wel een favoriete sport. Wat soort volgen nog leuker kan maken, is wedden op sport. Let daarbij wel altijd op dat je alleen geld inzet dat je echt kunt missen. Zorg dat het leuk blijft als het gaat om wedden op sport.

Wedden op sport is meer dan alleen wedden op voetbal

Wedden op sport wordt vaak één op één geassocieerd met wedden op voetbal. En het moet gezegd, de mogelijkheden als het gaat om wedden op voetbal zijn ook heel erg groot. Was het vroeger nog zo dat je alleen in kon zetten op de eindstand van een wedstrijd in de vorm van het plaatsen van een kruisje op 1, 2 of 3, daar zijn de opties tegenwoordig veel groter geworden. Want wat is eigenlijk niet mogelijk tegenwoordig als het gaat om wedden op sport en voetbal in het bijzonder. 

Laat een team met een handicap en dus met een 1-0 of 2-0 achterstand beginnen

Zo kun je nog steeds de winnaar van een duel voorspellen uiteraard, maar kun je ook per helft inzetten. Dus wie wint de eerste- en wie wint de tweede helft bijvoorbeeld. Je kunt inzetten op het aantal doelpunten en op welke speler de eerste goal maakt of welke speler überhaupt scoort in het duel. Je kunt een team met een handicap laten beginnen, dat wil zeggen met een 1-0 of een 2-0 achterstand. Je kunt tegenwoordig zelfs live wedden op wedstrijden. Dat wil zeggen dat je dus nog inzet op het moment dat het duel al aan de gang is. 

Probeer je geluk eens over de grens

Je kunt inzetten op alle voetbalwedstrijden in eigen land, je kunt je geluk natuurlijk ook over de grens proberen. Wat dacht je van inzetten op de Serie A, La Liga of de wedstrijden in De Duitse Bundesliga bijvoorbeeld? Het is allemaal mogelijk, zoals je ook in kunt zetten op die van het Nederlands Elftal en andere landenteams. Natuurlijk kun je breder inzetten dan alleen op voetbal. Andere populaire sporten wat betreft wedden op sport zijn onder meer tennis, hockey, American football, cricket en ook wielrennen. Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Kans om een leuk zakcentje te verdienen

Waar je ook op gokt en hoe leuk het ook is allemaal; het is en blijft wel geld waar je mee speelt.  Net als voor sport zelf geldt, kun je winnen en kun je verliezen. Dat betekent dat je ook rekening moet houden met het minst gunstige scenario. Houd het daarom gewoon leuk en zet in met geld dat je echt kunt missen. Zie het als een kans om een leuk extra zakcentje te verdienen en niet als een manier om stinkend rijk te worden.  Houd je dat in jouw achterhoofd, dan krijgt het volgen van voetbalwedstrijden een extra dimensie en wordt het extra spannend. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 2 uur geleden
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 6 uur geleden
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 11 uur geleden
Afbeelding
GVVV enkele weken zonder Quiermo Dumay 23 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 27 nov., 17:09
Afbeelding
GVVV in rouw door overlijden vrijwilligster Agaath Hocqué: 'Dit slaat in als een bom' 27 nov., 14:22
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 27 nov., 13:55