Afbeelding
Foto door form PxHere

Snelle ontwikkelingen in de wereld van Crypto!

Partnercontent

De crypto wereld bruist op het moment met vele coins die de headlines halen. Solana steeg alleen al dit jaar 6,800% in waarde, Bitcoin groeit gestaag door, en ook de Ethereum komt dicht in de 3000 euro koers. Terwijl voormalig president Trump blijft aankondigen dat cryptocurrency gevaarlijk is, lijkt de rest van de wereld zich daar niets van aan te trekken. Welke nieuwe crypto’s gaan omhoog in de race met Bitcoin? Met meer dan 6000 verschillende coins komen er steeds meer mogelijkheden voor beleggers bij om rendementen te behalen op hun beleggingen. 

In de top 10 van coinmarketcap staan de bekendere coins zoals BTC en ETH, en de Cardona ADA steeg naar de derde plaats gebaseerd op marktkapitalisatie en krijgt het sterke advies om vast te houden. De verwachtingen voor komend jaar zijn hier dan ook erg optimistisch over, vooral omdat deze eindelijk live zal gaan met smart contracts. Ook de Ripple prijsverwachtingen 2022-2025 zijn zeer positief, en het advies is kopen en vasthouden. De meeste beleggers creëren een uitgebreide portfolio met verschillende munten om voor lang termijn vast te houden.

Blijf altijd op de hoogte als belegger

De koers van Dogecoin zakte deze week, vooral naar nieuwsberichten dan de gehele voorraad van 106 biljoen coins is verdeeld over 535 beleggers. Dit maakt het risico van pump en dump vrij groot. Omdat de ontwikkelingen op dit moment zo snel gaan is het erg belangrijk goed op de hoogte te blijven van jouw beleggingen. Dit kunnen beleggers doen met de beste bitcoin apps die er op dit moment beschikbaar zijn. Denk hierbij aan Bitvavo, Coinbase of Binance. De ontwikkelingen gaan namelijk zeer snel, en je kunt hier een hoop door mislopen wanneer je niet hiervan op de hoogte bent.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 6 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 8 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51